Αγώνας Δρόμου - Δελφοί - Ολυμπία - 255 χιλ

Ανακοίνωση 29/4/2013

Δημοσιεύτηκε στις 29/04/2013 στην κατηγορία Νέα - Ανακοινώσεις

Διεξήχθη και φέτος στις 26, 27 και 28 Απριλίου με απόλυτη επιτυχία κατά γενική ομολογία (Ελλήνων και ξένων αθλητών, εθελοντών, συνοδών κτλ) ο δεύτερος διεθνής αγώνας υπεραπόστασης, Δόλιχος Δελφοί – Ολυμπία μήκους 255 χλμ.
Παραθέτουμε κατωτέρω την σειρά με την οποία τερμάτισαν αυτοί που κατάφεραν να φτάσουν ως το τέλος και την σειρά κατάταξης με τους αντίστοιχους χρόνους και χιλιόμετρα όσων δεν κατάφεραν να τερματίσουν σε ένα αγώνα που αποτελεί πραγματικά μια δοκιμασία αλλά και χαλύβδωσης της ψυχής όσων συμμετείχαν.
Εκφράζουμε τον θαυμασμό μας αλλά και την αγάπη μας για όλους αυτούς και ελπίζουμε να τους έχουμε και την επόμενη χρονιά δίπλα μας. Εμείς θα είμαστε πάλι εκεί να τους συμπαρασταθούμε όσο μπορούμε καλύτερα.
Θα κλείσουμε εκφράζοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους όσων Δήμων βοήθησαν, στους εθελοντές στους ραδιοερασιτέχνες της Αχαΐας στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης στον Ερυθρό Σταυρό και τέλος σε όσους βοήθησαν και έδωσαν και την ψυχή τους για την ομαλή και επιτυχημένη διεξαγωγή αυτού του δύσκολου αγώνα.

Από την Οργανωτική Επιτροπή

all rights reserved | developed by Jetnet ©