Αγώνας Δρόμου - Δελφοί - Ολυμπία - 255 χιλ

Δελτίο Τύπου 15/5/2015

Δημοσιεύτηκε στις 15/05/2015 στην κατηγορία Δελτία Τύπου

ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΔΟΛΙΧΟΣ ΔΕΛΦΟΙ - ΟΛΥΜΠΙΑ

Διεξήχθη το προηγούμενο τριήμερο με απόλυτη επιτυχία ο αγώνας υπεραπόστασης ΔΟΛΙΧΟΣ ΔΕΛΦΟΙ – ΟΛΥΜΠΙΑ 255 χλμ.
Χαρακτηριστικά του φετεινού αγώνα ήταν αφ’ ενός ο μεγάλος αριθμός αυτών που τερμάτισαν, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αφ’ εταίρου το νέο ρεκόρ διαδρομής από τον μεγάλο δρομέα EUSEBIO BOCHONS που κατάφερε να βελτιώσει το περσινό δικό του ρεκόρ κατά μία ώρα και 37 λεπτά και τρίτον ο τερματισμός για πρώτη φορά γυναίκας αθλήτριας της Αμαλίας Ματθαίου συγκεκριμένα, με χρόνο 46 ώρες και 42 λεπτά.
Τα πλήρη αποτελέσματα θα ανακοινωθούν αργότερα.

ΟΙ 25 ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ

Για 4η συνεχόμενη χρονιά 25 δρομείς αψηφώντας την μεγάλη δυσκολία αυτού του αγώνα, οπλισμένοι με αστείρευτο ψυχικό σθένος, μα πάνω από όλα αψηφώντας τις προκλήσεις των καιρών που προτρέπουν σε συμμετοχές GLAMOUR αγώνων, στάθηκαν μπροστά στην εκκίνηση στους ΔΕΛΦΟΥΣ για τον 4ο αγώνα υπεραπόστασης ΔΟΛΙΧΟΣ ΔΕΛΦΟΙ-ΟΛΥΜΠΙΑ.
Οι περισσότεροι τα κατάφεραν ζώντας έτσι μια απίστευτη εμπειρία εικόνων, συναισθημάτων και νέων διαδρομών στα όρια της ανθρώπινης σωματικής και ψυχικής δύναμης. Σε αυτούς αλλά και σε όσους δεν έφτασαν μέχρι το τέρμα ο Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΟΙ  και η Οργανωτική Επιτροπή μαζί με τις ευχαριστίες της τους απευθύνει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και τους εύχεται να είναι πάντα καλά, δυνατοί και να ευοδώνονται οι στόχοι τους.
Κλείνουμε με ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν για την ομαλή διεξαγωγή του μεγάλου αυτού εγχειρήματος, εθελοντές, γιατρούς, και φυσιοθεραπευτές χωρίς την βοήθεια των οποίων θα ήταν αδύνατη τη επιτυχής ολοκλήρωση του αγώνα.

Από την Οργανωτική Επιτροπή

all rights reserved | developed by Jetnet ©