Αγώνας Δρόμου - Δελφοί - Ολυμπία - 255 χιλ

ΔΟΛΙΧΟΣ 2022

Δημοσιεύτηκε στις 24/05/2022 στην κατηγορία Δελτία Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 2022

 

Το Δ.Σ του σωματειου ΟΛΥΜΠΙΟΙ με χαρά ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε και μάλιστα με πλήρη επιτυχία ο 10ος Διεθνής Αγώνας υπεραπόστασης ΔΟΛΙΧΟΣ ΔΕΛΦΟΙ-ΟΛΥΜΠΙΑ καθώς και οι παραλληλοι αγώνες 6ος ΠΑΜΕ ΡΙΟ και 3ος ΡΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν με όλες τις προσπάθειες τους για την επιτυχή έκβαση του αγώνα και ειδικά τους εθελοντές που ήταν πάντα δίπλα στους αθλητές να επιλύουν όσο είναι δυνατόν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και να τους εμψυχώνουν στην τεράστια αυτή προσπάθεια που κατέβαλαν συνεχώς μέχρι τον τερματισμό.

Ευχαριστούμε επίσης τους Δήμους που στάθηκαν αρωγοί με οποιονδήποτε τρόπο, την τροχαία Ιτέας και Ναυπάκτου και τον Ερυθρό Σταυρό Πατρας.
Επίσης ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους αθλητές που στάθηκαν στην εκκίνηση και καταφεραν να τερματίσουν ή και όχι αυτό τον Αθλο, που και ακόμα αυτή η λέξη φαντάζει φτωχή μπροστά σε αυτό το επίτευγμα που αν δεν το ζήσεις από μέσα σαν δρομέας είτε σαν συνοδός από έξω, ή σαν μέλος της διοργάνωσης δεν μπορείς να καταλάβεις το μέγεθός του.  
Στα αξιοσημείωντα που πρέπει να αναφερθούν είναι  ότι φέτος και στους 3 αγώνες έγινε ρεκόρ διαδρομής. Στον αγώνα ΔΟΛΙΧΟ από τον Piter Toldi σε χρόνο 33 ώρες και 42 λεπτά βελτιώνοντας το προηγούμενο ρεκόρ του Eusebio Boschons από το 2017 κατά 3 ώρες περίπου, στον αγώνα ΡΙΟ-ΟΛΥΜΠΙΑ από τον Παντελή Σταθάτο με χρόνο 21ώρες και 20 λεπτά βελτιώση του ρεκόρ κατά 1 ώρα περίπου και στον αγώνα ΠΑΜΕ ΡΙΟ από τον Νίκο Ροδόπουλο με χρόνο 10 ώρες και 5 λεπτά.    

Θα ήταν παράλειψη τέλος να μην αναφερθούμε στην Μαρία Σταμούλη την μοναδική γυναίκα που ξεκίνησε και τερμάτησε τον ΔΟΛΙΧΟ και στην Λένα Τζίμα αντίστοιχα την μοναδική γυναίκα που ξεκίνησε και τερμάτησε τον ΡΙΟ-ΟΛΥΜΠΙΑ. Θερμά συγχαρητήρια και στις δύο για την ψυχική και σωματική αντοχή που επέδειξαν μέχρι τον τερματισμό με ένα ασταμάτητο χαμόγελο.

 

Ενημερώνουμε τους φίλους αθλητές ότι του χρόνου ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις  28,29 30 Απριλίου 2023.

 

Ο Τεχνικός Διευθυντής

Ιωάννης Γερμακόπουλος

 

 

all rights reserved | developed by Jetnet ©