Αγώνας Δρόμου - Δελφοί - Ολυμπία - 255 χιλ

ΔΟΛΙΧΟΣ 2020

Δημοσιεύτηκε στις 29/09/2020 στην κατηγορία Δελτία Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 2020

 

Τώρα που όλα τελείωσαν με τον καλύτερο τρόπο, για τον 9ο ΔΟΛΙΧΟ ΔΡΟΜΟ, και τους δύο μικρότερους αγώνες το ΠΑΜΕ ΡΙΟ και τον ΡΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑ, παρόλο τις δυσκολίες λόγο του COVID αλλά του του ΙΑΝΟΥ, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους ανθρώπους που συνετέλεσαν ώστε να γίνουν οι παραπάνω αγώνες με επιτυχία. ΜΠΡΑΒΟ πρώτα στους αθλητές που στάθηκαν στην εκκίνηση παρόλο τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και καταφεραν να τερματίσουν ή και όχι αυτό τον Αθλο, που και ακόμα αυτή η λέξη φαντάζει φτωχή μπροστά σε αυτό το επίτευγμα που αν δεν το ζήσεις από μέσα σαν δρομέας είτε σαν συνοδός από έξω, ή σαν μέλος της διοργάνωσης δεν μπορείς να καταλάβεις το μέγεθός  του.  
Αλλά τα περισσότερα  ΜΠΡΑΒΟ ανήκουν στους εθελοντές που στάθηκαν με αμέριστη αγάπη και φροντίδα στους αθλητές.
Ο αγώνας αυτός χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.
Ευχαριστούμε τον Δήμο  Νέας Ιωνίας, τον Δήμο Δελφών , τον Δήμο Δωρίδος, τον Δήμο Ναυπακτίας  που μας στηρίζουν παρέχοντας την τροφοδοσία και στελεχώνοντας με τροφοδοσία και ανθρώπινο δυναμικό τους σταθμούς που ανήκουν στην περιφέρειά τους επίσης τον αθλητικό σύλλογο ΛΕΠΑΝΤΟ που τα παιδιά του κρατάνε τον σταθμό στην Ναύπακτο.
Όσον αφορά το κομμάτι της Πελοποννήσου  τον Δήμο της Αρχαίας Ολυμπίας για την τροφοδοσία σε επτά σταθμούς, τους εθελοντές στο Ρίο, τους Πατρινούς φίλους μας στον Χάραδρο και στο Πουρναρόκαστρο, την Αντα στα Λατσέικα και στο Αλεποχώρι, την Γεωργία στο Μίραλι, την Μαρία με τον Σπύρο στα Λατσέικα και το Κρυονέρι, την Φανή στον Σκιαδά, την Χαρά και τον Χρήστο στην Πέρσαινα, τον Στάθη στα Ζηρέικα γιατί ο Δημήτρης είχε ένα ατύχημα και φυσικά την Μαρία, την Αναστασία,τον Κώστα, τον Θανάση και τον Νεόφυτο που χρόνια είναι μαζί μας σε διάφορα πόστα.

Τους φυσικοθεραπευτές μας την Δέσποινα στην Ερατεινή, τον Φώτη στο Ρίο και την Μαρία στον Καλέντζι και την Ολυμπία και τους γιατρούς μας την Ελένη με τον Χάρη στο Ρίο και την Κατερίνα στο Καλέντζι.

Ολους αυτούς του αναφέρουμε με τα μικρά τους ονόματα γιατί τόσα χρόνια που είναι δίπλα μας και δίπλα σας τους θεωρούμε οικογένεια μας και αναπόσπαστο κομμάτι του αγώνα.
Ευχόμαστε σε όλους σας να είστε καλά και να ξαναβρεθούμε του χρόνου.

 

Από την Οργανωτική Ομάδα

 

all rights reserved | developed by Jetnet ©