Αγώνας Δρόμου - Δελφοί - Ολυμπία - 255 χιλ

7ος ΔΟΛΙΧΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Δημοσιεύτηκε στις 11/10/2019 στην κατηγορία Δελτία Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Τώρα που όλα τελείωσαν με τον καλύτερο τρόπο, και η αυλαία για τον 7ο ΔΟΛΙΧΟ ΔΡΟΜΟ, έπεσε στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, παρουσία εκπροσώπων όπως του Πρόεδρου της Ολυμπιακής Ακαδημίας, του Προέδρου της Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου, εκπροσώπων του Δήμου και πολλών φίλων, με σκοπό να τιμήσουν αυτούς που κατάφεραν για μία ακόμα φορά να ολοκληρώσουν αυτόν τον ΑΘΛΟ, γιατί ακόμα και η λέξη άθλος φαντάζει φτωχή μπροστά σε αυτό το επίτευγμα, που αν δεν το ζήσεις είτε από μέσα σαν δρομέας είτε από έξω σαν συνοδός ή μέλος της διοργάνωσης δεν μπορείς να συλλάβεις το μέγεθος του.
Τώρα λοιπόν που όλα πήγαν καλά το Δ.Σ. του συλλόγου και η οργανωτική επιτροπή θα ήθελαν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους προς όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί και να ολοκληρωθεί αυτός ο αγώνας.
Και κατ’ αρχάς ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους του εθελοντές που έδωσαν και την ψυχή τους και έζησαν και αυτοί ώρες χαράς αλλά και αγωνίας ενίοτε για την επιτυχή κατάληξη των επί μέρους προσπαθειών τους.
Ευχαριστίες προς τις Αστυνομικές Δ/νσεις Δελφών, Ιτέας, Δωρίδας, Ναυπάκτου, Πατρέων και τμήματα Τροχαίας που ειλικρινά με δική τους πρωτοβουλία ανέλαβαν την επιτήρηση τμημάτων στο οδικό δίκτυο της διαδρομής πέραν αυτών που τους είχαμε ζητήσει.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τους γιατρούς και φυσιοθεραπεύτριες του αγώνα.
Ένα απέραντο ευχαριστώ προς τους Δήμους Ν. Ιωνίας, Δελφών, Δωρίδας, Ναυπακτίας, Πατρέων και Αρχαίας Ολυμπίας για την υλική και ηθική τους συμβολή και τέλος ευχαριστίες προς τους χορηγούς μας NEW BALANCE, ΓΕΦΥΡΑ, YALKO, ΛΟΥΞ, ΠΡΩΤΟ & ΙΟΝ και τον χορηγό επικοινωνίας μας ΕΡΤ Α.Ε. και ειδικά την ΕΡΤ3 και ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101,8.

 

Για την Οργανωτική Επιτροπή

Ιωάννης Γερμακόπουλος

 

 

all rights reserved | developed by Jetnet ©