Αγώνας Δρόμου - Δελφοί - Ολυμπία - 255 χιλ

Ευχαριστίες

Η Οργανωτική Επιτροπή επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τις παρακάτω επιχειρήσεις και ιδιώτες για την αμέριστη υποστήριξη τους στη διοργάνωση του Διεθνούς Αγώνα Δρόμου ΔΟΛΙΧΟΣ-ΔΕΛΦΟΙ-ΟΛΥΜΠΙΑ.

Κύριο Γιάννη Α. Πίκουλα
Καθηγητή Α’ Αρχαίας Ελληνικής Ιστορίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Τμήμα ΙΑΚΑ ) για την ιστορική τεκμηρίωση των τοπωνυμιών στις περιοχές διέλευσης της διαδρομής του αγώνα.

ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ
ΔΕΛΦΩΝ – ΔΩΡΙΔΑΣ – ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ - ΠΑΤΡΕΩΝ  και  ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ για την βοήθεια τους στην στελέχωση των σταθμών τροφοδοσίας που περνάνε από την δημοτική τους περιφέρεια σε ανθρώπινο δυναμικά αλλά και με τα απαραίτητα υλικά τροφοδοσίας.

Εταιρεία VINCI
Την Γαλλική Εταιρεία VINCI Κατασκευαστές και Διαχειριστές της Γέφυρας ΡΙΟ–ΑΝΤΙΡΙΟ για την ευγενή παραχώρηση ελεύθερης διέλευσης σε Αθλητές, Συνοδούς, Διοργανωτές και οχήματα κατά την διεξαγωγή του Διεθνούς Αγώνα Δρόμου ΔΟΛΙΧΟΣ ΔΕΛΦΟΙ-ΟΛΥΜΠΙΑ ΜΑΙΟΣ 2017.

Την εταιρία ΞΑΚΟ Α.Ε.
Για την ευγενική χορηγία να προσφέρει για δεύτερη συνεχομένη χρονιά στην 7η διοργάνωση του αγώνα μπλούζες τεχνικές για τους συμμετέχοντες του αγώνα ΔΟΛΙΧΟΥ και του ΠΑΜΕ ΡΙΟ 2018 και ένα μποκαλάκι χεριού για τον κάθε δρομέα.


Την εταιρία YALCO – Σωκράτης Δ. Κωνσταντίνου & ΥΙΟΣ Α.Ε.
Για την ευγενική χορηγία να μας παραχωρήσει για την 7η διοργάνωση του αγώνα ένα λεωφορείο 9 θέσεων για την μεταφορά των ξένων αθλητών.

Την εταιρία ΙΟΝ Α.Ε.
Για την ευγενική χορηγία να προσφέρει στην 6η  διοργάνωση του αγώνα σοκολάτες, καραμέλες και σοκοφρέτες για την τροφοδοσία σταθμών της διαδρομής του αγώνα.

Tην εταιρία ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε
Για την ευγενική χορηγία να μας προσφέρει 250 χυμούς για την τροφοδοσία των σταθμών που βρίσκονται στον Νομό Αχαίας.

 

Την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ Ν. Φωκίδας
Για την βοήθεια που θα μας παρέχει σε σημεία της διαδρομής του αγώνα από τους Δελφούς έως τους Αγίους Πάντες για την ασφάλεια των αθλητών.

Την ΟΜΑΔΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΗΛΕΙΑΣ - HELLENIC A.R.E.S.
Για την πολύτιμη βοήθεια που μας προσφέρει για 6η συνεχόμενη χρονιά να στελεχώσει 6 σταθμούς με ραδιοερασιτέχνες ώστε να μπορούμε να έχουμε επικοινωνία μεταξύ των σταθμών γιατί είναι δύσκολη η επικοινωνία με κινητά.


Το Ζαχαροπλαστείο–Καφέ «KRINOS» στην Νέα Φιλαδέλφεια (Λ. Δεκελείας 108),
για την προσφορά 70 γευμάτων για τον κεντρικό σταθμό στο Ρίο.

 

Το Εργοστάσιο Γαλακτοκομικών ΠΡΩΤΟ

Για την ευγενική χορηγία να μας προσφέρει 150 γιαούρτια για την τροφοδοσία των σταθμών που βρίσκονται στον Νομό Αχαίας. 

all rights reserved | developed by Jetnet ©